Lördagsmorgon!

Roligt att hemsidan blivit uppdaterad. Nu får väl jag försöka komma igång med mitt bloggande.

Här händer så mycket så det är lite svårt att få tiden att räcka till.
Förra helgen var det husbilsträff och det var mycket trevligt vi hamnade mitt i en vildsvinsjakt, en galt på över 200 kg sköts, imponerande att se honom.
Helgen dess förinnan var det hund för hela slanten. Vi började på fredagkväll med en föreläsning av Jan Gyllensten sen fortsatte vi hela lördagen och söndagen med träning och vidareutbildning, mycket lärorikt och intressant. Ju mer man lär sig desto mer finns det att lära, visst är det spännande och kul med hunderiet?!
Sen tränar vi en hel del också, för att inte säga varje dag, allt vi gör bli ju en sorts träning.
I torsdags var vi på klubben, Toffie fick ett kort appellspår och hon bli bara bättre, därefter blev det lydnadsträning, vi har som mål att tävla till våren.
Med Jessie kör vi "RUTAN" verkar inte som det är helt befäst, vi tycker det är ett krångligt moment. Men vi är envisa båda två så vi ska väl fixa den också.
Igår, var barnbarnen här och det blir det träning med dem. Vi hämtade Viktor utanför skolan och då tog vi med hundarna så det blev mycket bra träning för Toffie som skötte sig bra i röran på skolgården, med allt vad det förde med sig, skrikande barn, klockan som ringde in flera gånger, cyklar, alla möjliga sorters leksaker och bollar!

Alla som läser detta ha det så bra! Kramar från Kvinnestad/ IngBritt, Jessie och Toffie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0